Grovhacka lök, vitlök, selleri och chilifrukt (behåll kärnorna om du vill ha en extra stark gryta) och fräs tillsammans med köttbitarna i olja i en tjockbottnad gryta
Grovhacka lök, vitlök, selleri och chilifrukt (behåll kärnorna om du vill ha en extra stark gryta) och fräs tillsammans med köttbitarna i olja i en tjockbottnad gryta
Grovhacka lök, vitlök och chilifrukt och fräs tillsammans med grytbitarna i olja i en stekgryta. 2 gula lökar. 2 vitlöksklyftor. 2 gula lökar. 2 vitlöksklyftor 2 lagerblad 1 chilifrukt 2 tsk kummin
Skala lök, vitlök och rotselleri. Halvera den gula löken och skiva den tunt. Grovhacka vitlöksklyftor och purjolök, finhacka rotselleri och spansk peppar
Skala, dela och skiva löken. Skala och hacka vitlöken. Fräs löken och vitlöken i oljan utan att de tar färg, cirka 3 minuter. 2 st gula lökar. 2 st vitlöksklyftor
Ungerskgulasch är en av de första maträtterna jag lärde mig att laga. Ungerskgulasch 8 portionerca 800 g nötkött, gärna fransyska3 gula lökar, skivade3-4 vitlöksklyftor, pressade4 paprikor, varav 2 gröna och 2 röda (gärna ett par avlånga paprikor)2 burkar krossade tomater3 msk tomatpuré 3 lagerblad3 dl vatten1 dl rödvin2-3 tsk mejram2 msk paprikapulversaltvitpepparSkiva löken, pressa vitlöksklyftorna och bryn i smör i en stor kastrull. 3 gula lökar. 3-4 vitlöksklyftor