Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
Stek kotletterna i smör på hög värme kort tid så de får färg. 3 st fläskkotletterSalt/peppar400 g svamp, gärna blandad1 hackad vitlöks solo eller två vanliga klyftor2 dl vispgrädde1/2 dl hackad färsk persilja (eller fryst från Findus). 3 st fläskkotletter
Kotlettraden som legat i frysen ett bra tag nu fick bli dagens middag. Å, jösses så god såsen blev. Jag stekte kotletten på ca 1,1 kg i en stekpåse och tog sedan tillvara på skyn som bildades i påsen
När man får tag i svenska lammkotletter i affären då blir man lycklig. Och dessa lammkotletter var stora och ganska grovt styckade med mycket kött så för mig räckte det gott och väl med en