Häll smeten över bacon och purjo i pannan. Skölj och strimla purjolök och fördela i pannan. Strimla baconet direkt ner i en stor ugnssäker form eller liten långpanna
Häll smeten över bacon och purjo i pannan. Skölj och strimla purjolök och fördela i pannan. Strimla baconet direkt ner i en stor ugnssäker form eller liten långpanna
Skär under tiden baconskivorna i mindre bitar. Ansa och strimla purjon. Lägg dem ovanpå pannkakan och grädda klart högt upp i ugnen tills baconet får färg och är knaprigt
Stek bacontärningarna lätt knapriga och snitta och skär purjo i skivor. ½ purjolök. Sprid ut bacon och purjo i en smord ugnsform ca 30x20 cm. 200 g bacontärningar
Skär under tiden baconskivorna i mindre bitar. Ansa och strimla purjon. Lägg dem ovanpå pannkakan och grädda klart högt upp i ugnen tills baconet får färg och är knaprigt
Idag blev det snabblagad ugnspannkaka, mums. Strimla en mindre purjolök och sprid ut bland baconen. Sprid ut 140 gram bacontärningar på en långpanna och kör på 225 grader i 5 minuter. 140 gram bacontärningar
Skär under tiden baconskivorna i mindre bitar. Ansa och strimla purjon. Lägg dem ovanpå pannkakan och grädda klart högt upp i ugnen tills baconet får färg och är knaprigt
Pannkakor, ugnspannkaka, krabbelurer… Mjölmat är för de mesta enkel att vispa ihop och grädda antingen i stekpanna, eller på plåt i ugnen och sen är det bara fantasin som sätter gränser för vad man stoppar i för något