Blanda väl med yoghurt och örtkryddor. 2 kg laxfilé. 5 dl frysta provencalska örtkryddor. 2 kg laxfilé med skinn salt peppar 1 msk pressad citron 150 g fetaost 2 dl grekisk yoghurt 0. 5 dl frysta provencalska örtkryddor Ugn
Ugnsbakad lax. Pressa citronsaft över fisken och lägg på hackade örtkryddor. Servera den ugnsbakade fisken tillsammans med pasta, haricots verts och den örtkryddade röran
Ugnsbakad lax med ört- och lökkryddad fetaostbädd samt grönsakspasta som serveras vid sidan om. 500 gram laxfilé, skinn- och benfri. 1 dl örtkryddor. 500 gram laxfilé, skinn- och benfri. 1 dl örtkryddor
Blanda väl med yoghurt och örtkryddor. 1,2 kg laxfilé med skinn. 1/2 dl örtkryddor provençale. Ugn 200º. Lägg laxen med skinnsidan ner på en plåt med bakpapper
Lägg en bit laxfilé per person, med eller utan skinn, i en smord ugnsfast form. citronpeppar, svartpeppar, örtkryddor, örtsalt, eller någon annan god kryddblandning
Den här gången ugnsbakade jag laxen med ett "smultäcke" av flagad mandel, timjan, en örtkrydda avsedd för fisk från The Spice Tree, limesaft samt en blandning av mozarella och pecorino
laxfilé. Dela den färska laxen i två portionsbitar eller använd färdiga frysta tinade laxbitar. Ta bort skinnet och eventuella ben och lägg dem på ett ugnssäkert fat
Man kan med fördel servera laxen med den enkla yoghurtsåsen jag beskriver i receptet här bredvid med hjälp av de ugnsbakade citronerna som pressas ner i naturell yoghurt och smaksätts med salt, peppar och någon örtkrydda
Man kan med fördel servera laxen med den enkla yoghurtsåsen jag beskriver i receptet här bredvid med hjälp av de ugnsbakade citronerna som pressas ner i naturell yoghurt och smaksätts med salt, peppar och någon örtkrydda