RECEPT: Lax med örtkryddad fetaost-bädd & grönsakspasta
Emma-Lou
Emma-Lou
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram laxfilé, skinn- och benfri
  • 150 gram fetaost
  • 1 dl turkisk/grekisk yoghurt eller creme fraiche
  • 1 dm av det gröna från en purjolök
  • 1 vitlöksklyfta, krossad
  • 1 msk fransk senap, Dijón
  • 1 dl örtkryddor; dill/persilja/gräslök
  • 1 krm svartpeppar
  • 300 gram (5 dl) pasta, gärna tagliatelli eller annan pasta med fin form
  • 1 morot
  • ½ röd paprika
  • ½ gul paprika
  • ½ grön paprika
  • ½ msk olja
  • 1 näve färsk basilika
  • 1 dl färskriven parmesanost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.