Ugnsbakad fläskfilé recept

Ugnsbakad fläskfilé

Ugnsbakadfläskfilé med potatispate, varma majskorn och viltsås Sätt ugnen på 150 grader. Födelsedagsmiddagens huvudrätt blev
Ugnsbakad fylld fläskfilé

Ugnsbakad fylld fläskfilé

Putsa fläskfilén och gör ett snitt längs med hela filén, inte helt igenom men så att du kan öppna upp fläskfilén som en "rulle"
Fläskfilé i rosépepparsås

Fläskfilé i rosépepparsås

med lite persilja och servera förslagsvis med en god sallad eller ugnsbakade grönsaker. Fläskfilé i rosépepparsås, 4 portioner. 600 g fläskfilé. Fläskfilé i rosépepparsås, 4 portioner. 600 g fläskfilé
Fläskfilé Med Dragon- Och Senapssås

Fläskfilé Med Dragon- Och Senapssås

Fläskfilé med dragon- och senapssås med ugnsbakade grönsaker. Fläskfilé. Låt fläskfilén vara kvar i sin sås och servera tillsammans med grönsakerna
Örtmarinerad fläskfilé

Örtmarinerad fläskfilé

Putsa fläskfilén och lägg den i en plastpåse. Stek filén klar mitt i ugnen ca 10-15 minuter beroende på fläskfiléns tjocklek. Ta ut filén, rulla in den i aluminiumfolie och låt den vila ca 10 minuter innan den skärs upp och serveras tillsammans med melontzatziki och ugnsbakade grönsaker. 1 st fläskfilé
Whiskyflamberad fläskfilé med pepparsås

Whiskyflamberad fläskfilé med pepparsås

Fläskfilé. 1,3-1,5 kg fläsk fläskfilé. Wiskyflamberad fläskfilé1,3-1,5 kg fläsk fläskfilé 1,5-2 tsk salt 3-4 krm nymald vitpeppar 2-3 msk smör till stekning 1 dl whisky till flambering

Fläskfilé och kantareller

Fläskfilé från Lillehems utegrisar ( ) som försiktigt steks och sedan ugnsbakas. Fläskfilén ansas, kryddas lätt med örtkryddor och steks så att den precis får stekyta
Grillad fläskfilé

Grillad fläskfilé

Till fläskfilén blev det klyftpotatis, squash och rödbetor i ugnen och dom goda ugnsbakade körsbärstomaterna

Ugnsbakad sötpotatis

Ugnsbakadfläskfilé marinerad i örtagårdskryddor som serverades med en pulver-örtsås. Ugnsbakad sötpotatis 1 kg sötpotatis olivolja 200 g fetaost 1/2 msk torkad timjan salt & peppar ev
Oxfilé m/ugnsbakad fänkål!

Oxfilé m/ugnsbakad fänkål!

Ja men kycklingfilé, fläskfilé och annan filé, håller ni inte med. Filé över lag är väl egentligen inte ett så värst roligt köttstycke