Den här potatissalladen åt vi tillsammans med ugnsbakade tomathalvor, supergod bearnaisesås (som var färdiglagad av Hemmagastronomi) och grillad hängmörad biff
Inte några större utsvävningar, bara ett gott recept på Ugnsbakad Citronlax med Färskpotatissallad. Nu när min dator inte fungerar nåt vidare försöker jag mig på ett inlägg via telefonen
Så det blev fegovego-middag ett par dagar sedan men en kvinna blir inte mätt på två ugnsbakade fikon allena så jag uppfann en liten potatissallad, skippa bacon för vegovariant, då kan man ju antingen rosta lite kikärtor till för lite extra protein och mättnad
ugnsbakad kycklinginnerfilé (marinerad i olja, balsamvinäger, soja, salt, peppar, vitlökspulver och honung)pastaisbergsalladruccolaärtskottgurkatomaterrödlökchampinjonerjordgubbarfetaostvattenmelonReceptet på vitlökscreme fraichen hittar du HÄR
Sätt ugnen på 200 grader. Skölj och halvera potatisen. Skala och tärna rödbetorna i cm-stora bitar. Lägg potatis, rödbetor, rosmarin och timjan i en ugnssäker form