Lägg den färdigstekta haricots vertsen ovanpå tomaten. Sätt ugnen på 200°. Linda in 10 haricots verts i 1 skiva bacon per portion och stek i en ugnsform tills baconet fått färg. 40 st haricots verts
4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
4 4 port laxfilé (à 125 g) 150 ml teriyakisås 1/2 förp frysta haricots verts (à 600 g) Att ha hemma 4 port ris eller annat gryn 2 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan
Wokade även lite grönkål med haricot verts. Lägg torsken i en ugnsform. Sätt ugnen på 200°. Häll såsen över torsken och gratinera i ugn ca 15-20 minuter
haricots verts. sky från torsken när den varit i ugnen. haricots verts. ugnsrostade rotfrukter. Sätt ugnen på 200 grader. Ugnsrosta 1 stor potatis per person & några morötter. Smöra en ugnsfast form och lägg ner 500 g torskfilé/torskrygg i portionsbitar. Tillaga fisken i mitten av ugnen i 15 minuter. Strö parmesanost över fisken och stoppa tillbaka i ugnen 2min. 200 grader Ugn
Samtidigt som potatisen tillagades passade jag även på att ha några tomater (som jag först skar ett kryss i ovansidan på) och haricot verts inlindade i bacon i ugnen