Smör. Uer är en fantastiskt god fisk som är ganska fast i köttet och som tål smakstarka tillbehör. Rensa svampen, dela om de är stora, hacka löken, fräs i smör tills vätskan kokat in i svampen
Stek fisken i smör och ös den ofta. 300-400 gr vit fisk, 1 bit pancetta, 1 msk kapris, 3 schalottenlökar, 2 msk pressad citron, 3 dl kalvfond (om du använder konc kalvfond, späd ut till lagom smak), salt, peppar, färsk timjan, olja, smör. Stek resten av schalotenlöken i lite smör och tillsätt 3 dl utspädd konc kalv- fond (smaka av den så den inte är så salt
Stek uern i smöret med skinnsidan ner på medelvärme, krydda med salt och peppar. Dela de kokta havskräftorna på mitten och bred ut lite vitlökssmör så att det täcker köttet
UERIGE Obergärige Hausbrauerei GmbH Land. Efter en stund kom jag fram till att doften var precis som ”Jelly Beans ™ Buttered Popcorn”, jag kan inte beskriva det bättre än så, en aningen syntetisk doft av smörade popcorn