Lägg ner de hela salviabladen, tillsätt den kokade tortellinin. Koka tortellinin enligt anvisning på paketet, se till att spara lite av pastavattnet (cirka 1 dl). 400 g Barilla Tortellini Grandi Ricotta e Spinaci. 2 knippen salvia. helst färsk men annars 2 msk torkad salvia
Lägg tortellinin på en tallrick ringla över sås och toppa med korvblandningen. 3 portioner250 gram tortellini med spenat och ricottafyllning300 gram scan grovmald korv (hög kötthalt) med smak av timjan och salvia i slantar100 gram färsk spenat10 cm strimlad purjo250 gram delade små plommontomatersalt peppar1 msk smör1 msk mjöl2,5 dl mjölksalt och pepparKoka pastan. 250 gram tortellini med spenat och ricottafyllning
Vi valde storlek 6 till tortellini. 2msk strimlad salvia. 2msk strimlad salvia. Egengjort är så himla gott, det går inte ens att jämföra med köpes, det blir som en helt annan maträtt
Forma till tortellini eller ravioli (runda eller halvmånar). Bryn smöret och lägg i hackad salvia. 100 gr smör, salvia, riven citron, rostade valnötter eller pinjenötter, stekt pancetta
Ostiga tortellini, morot, kikärter och brysselkål bland annat. Blandade ihop vispgrädde med persilja, salvia, citronzest, citronsaft, salt och peppar och öste över några små stackars rödspättor