Rostade salta pinjenötter. 800 g msc märkt torskrygg, saltad och kryddad med citronzest från ekologisk tvättad citron, stekt till perfektion i smör. 800 g msc märkt torskrygg, saltad och kryddad med citronzest från ekologisk tvättad citron, stekt till perfektion i smör
Toppa med lite pinjenötter. 1 torskryggs filé. Sponsrat inlägg 1 torskryggs filé. Minns ni när jag skrev och delade med mig av världens enklaste recept
Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna, rör hela tiden och passa noga så att de inte bränns vid. Lägg torskryggen i saltlagen i 15 minuter. 800 g torskrygg eller torskfilé. 2 msk pinjenötter. 800 g torskrygg eller torskfilé 0,5 l vatten 0,5 dl salt 250 g djupfryst bladspenat, upptinad och avrunnen 2 morötter 2 schalottenlökar 12 svarta oliver 0,5 citron, pressad saft olivolja salt och svartpeppar 1 dl ströbröd 1 citron, rivet skal 1 dl persilja, finhackad 2 tsk torkad timjan 2 msk pinjenötter 1 dl olivolja citron, till servering
Halstrad torskrygg med avokado- och jordgubbssallad. 300 g torskrygg i två bitar. 1 msk rostade pinjenötter. 300 g torskrygg. 1 msk rostade pinjenötter
3 portionsbitar torskrygg. 1,5 msk pinjenötter, rostade. Sätt ugnen på 175 grader Smörj 6 hål i en muffinsplåt av standardstorlek Blanda ihop de torra ingredienserna till degen, och tillsätt det smälta smöret och stevian Rör runt ordentligt Fördela degen jämnt i de 6 smorda muffinshålen, och pressa ihop degen ordentligt med hjälp av t ex ett litet dricksglas Baka i 5-8 minuter, eller tills degen börjar bli lite ljusbrun i kanterna (kakorna ska vara ganska ljusa) Låt degbottnarna svalna i plåten Kör alla ingredienserna till fyllningen i en matberedare i några minuter, tills fyllningen är fluffig och allt är ordentligt blandat Använd bara den tjocka, översta delen av innehållet i kokosgräddburken, och häll av vattnet Smaka av om det behövs mer sötning Fördela fyllningen på de avsvalnade kakbottnarna, och strössla lite kokosflingor över varje cheesecake Ställ sedan in hela plåten i kylen i minst en timme, och skär sedan försiktigt med en kniv runt kanterna, och bänd upp kakorna från plåten Mumsa loss
Lägg i pinjenötterna och låt dem fräsa tills de får lite färg. 2 st torskrygg. 2 msk pinjenötter. Salta fisken lätt runt om och lägg på en plåt med bakplåtspapper eller i en smord ugnsfast form