Salta och peppra torsken och lägg den sedan i en smord form. Skär torsken i mindre bitar, cirka 100 gram per bit. häll sedan blandningen över torsken och låt stå mitt i ugnen cirka 20 minuter. 800 g torskfilé
Kokt torsk. 600 g torskfilé. Äggsås. Hårdkoka ägget. Skala och hacka det, lägg i en skål och ställ åt sidan. Vispa ihop mjöl och lite av mjölken i en kastrull
Tina torsken om den är fryst och låt den rinna av ordentligt. Lägg torsken i en ugnssäker form. 600 g torskfilésalt och peppar2 dl crème fraiche1 fiskbuljongtärning1 dl vatten1 kruka dill1 citron250 g broccoli. 600 g torskfilésalt och peppar
Jag är torsk på torsk. 600 g torskfilé (eller annan vit fisk). 600 g torskfilé (eller annan vit fisk). Lätt, lättare, lättast att göra är denna fiskvariant på Skomakarlåda