Bland med citron, curry, chilisås och créme fraiche. Smörj en ugnssäker form. Sätt ugnen på 200°. Grädda mitt i ugnen 30-40 minuter. 600 g torsk. 2-3 msk chilisås
Lägg den tinade torsken i en form. Till laga de hela i ugnen 30 minuter i 225 gr. 400 gr torsk. chilisås eller 2 msk ketchup. 400 gr torsk 3 msk margarin 1. 5 tsk salt svartpeppar dill purjolök tomater Rör i hop 2 dl creme fraiche 0,5 dl mjölk chilisås eller 2 msk ketchup riven ost och strödbröd
Lägg filéerna ganska trångt i en ugnssäker form. 2 Blanda crème fraiche, chilisås, senap och dill. 3 Sätt in formen i mitten av ugnen och låt stå tills fisken precis är genomkokt, ca 20 minuter. 600 g sej- eller torskfilé. 2 msk chilisås
Sprödbakad torskfilé kanske räknas till helfabrikat, den är ju i stort sett färdiglagad, bortsett från att den behöver in i ugnen en stund, eller stekas på
Täck med de fint skivade tomaterna, salta och peppra efter behag avsluta med att ringla ca ½ dl sweet chilisås över (kan uteslutas) samt några klickar smör
Tina torskblocket och dela det i sex bitar. Finstrimla purjolöken och lägg den i en smord ugnsform. Nu har jag alltså testat hennes fiskgratäng med dill och chilisås och jag blev inte ett dugg besviken, den var precis så god som jag föreställt mig
Pressa i vitlöksklyftan, häll i chilisås och krydda efter smak. Varva pasta, ostsås, köttfärsås i ugnsform, jag såg till att lagren blandade sig bra så pastan inte blir "torr"
första jag hittade i frysen och det var ett paket med torsk. torsken. 400 g torsk (ett paket fryst). 1 burk cremé fraiche paprika chili ( Om man vill kan man använda sig av 0,5 dl chilisås istället). salt&peppar och låt fisken stå i ugn 200 grader i ca 15 minuter. Tillbaka in i ugn i ca 20 minuter och sedan. 400 g torsk. 0,5 dl chilisås
Smörj en ugnssäker form. Blanda citronsaft, curry, chilisås och sour supreme. 600 g torsk, kolja eller sej. 2-3 msk chilisås. Sätt ugnen på 200°. Grädda mitt i ugnen 30-40 minuter. 600 g torsk, kolja eller sej. 2-3 msk chilisås