Nu kommer ett hejdundrande gott recept ni verkligen ska lägga på minnet. Detta åt vi tidigare ikväll och jag kan säga att det ligger som bomull i magen just nu
Detta är en höstlig pastarätt med god sås, svamp och baconströssel. Vi Viktväktare kan byta ut baconet till Kalkonbacon för att få ner smartpointsvärdet
Champinjoner – mina älskade så godingar. Visst kan dom behöva ett alldeles eget inlägg, de tycker jag. Så mycket gott man kan göra med dom både färska och dom små runda på burk
och vips så är vi inne i mitten av juni. En alldeles strålande, het och solig försommar som fullkomligt överraskade oss alla och fick de flesta att vägra hålla sig inomhus in i det längsta om dagarna, allra minst framför datorerna för att uppdatera bloggar, facebook och andra mediala kanaler
Ansa citrongrässtjälkarna och skär dem papperstunna. Hetta upp oljan i en stor kastrull på hög värme. Lägg i vitlök och scharlottenlök och fräs tills det har fått färg
Hej. Ett av bloggens mer populära recept genom alla tider är min Palak Paneer. Det är lite lustigt, för det var ett av de absolut första recepten jag la upp på bloggen, och bilderna på den var verkligen helt fruktansvärda
. Var hemma hos mina föräldrar förra helgen. Vi skulle äta hjort, men mamma hade råkat ta ut för mycket ur frysen, så jag fick med mig ca 1kg hjortbog med ben hem