Tonfisktartar med hemmagjorda äppelchips, avokadokräm, stekta zucchiniblommor och fänkålsskum. Det här med att "behöva jobba med det som finns i kylskåpet" är ju inte alls särskilt tråkigt - om du har köpt hem rätt saker från början
Älskar nämligen att äta tonfisktartar - jag tycker att tonfisken smakar mer om den är rå. Servera tonfisktartaren med hasseback-zucchinin och avokadosåsen
Det här är vad som händer när jag har rester över i kylen och bestämmer mig för att vara kreativ. Jag har länge förutspråkat det här med att förädla rester
Blanda tonfisk, lök, ingefära, limejuice, soja och sesamolja. Smaka av med salt och peppar. Fördela tartaren på fyra tallrikar och garnera med blomkål, rädisa och vattenkrasse
Liksom tonfisktartaren med avokado, chili och chive. Det är några veckor sedan nu som jag, Daisy och Rowena hade en fantastisk middag på ganska nyöppnade Rex & Mariano i Soho, en fisk- och skaldjursrestaurang med riktigt bra råvaror men utan de hutlösa priserna
Vi åt ett gäng fantastiska tapas (hummerkroketterna, tonfisktartaren och marulken drömmer jag fortfarande om på nätterna) och drack en mycket gott Prioratvin till
Tonfisktartar. Här kommer ett sent sista inlägg om Paris. Mycket som har hänt i det privata, oehört mycket på jobbet och den varma solen har gjort så att bloggen har hamnat lite skymundan
Vi valde båda tonfisktartar samt lättstekt kammussla till förrätt. Och dagarna de bara rusar iväg. Jag blir lika förvånad varje gång jag går in på min blogg och ser att det har gått hur många dagar som helst sedan min senaste uppdatering