Restaurang - 6 New York (Paris)
Lite unik
Lite unik
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 New York, en restaurang som är döpt efter adressen är den restaurang som vi spontant gick till och avnjöt vår sista middag i Paris. Och med facit i handen var det ett ypperligt bra val. Inte bara att man hade själva Eiffeltornet utanför fönstret och att servicen var både trevlig och professionell (så bra att jag ibland inte la märke till när de kom och hämtade tallrikarna) men även för att maten var av toppklass. Vi valde deras chef menu för 75 euro, som är en meny där kocken själv bestämmer vilka rätter som ska serveras. Inte nog att man inte vet vilka rätter man skulle bli tilldelade, utan man visste inte heller hur många rätter som skulle komma ut. Vi försökte hålla räkningen men med alla amouse bouche, var det lite svårt. Något som jag tyckte var väldigt bra, var att vi i sällskapet inte fick samma rätter utan de verkade ha försökt matcha varmrätterna och efterrätterna till rätt person. De olika rätterna vi fick passade nämligen till de personerna som fick rätten. Även om det var en chansning var det ändå imponerande bra gjort. Det var så många olika rätter och alla smakade jättebra, därför är det svårt att säga vilken eller vilka rätter som var godast. Alla var nog ändå lika goda och var tillagade med perfektion. När vi kom dit vid 7
  • 6 New York
  • 6 Avenue de New York, Paris
  • 50 nyanser av choklad
  • God yoghurtkräm toppad med god mangosås samt godis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.