rödlök. Varje gång man gör tonfisksallad så tänker man att man gör det för sällan. rödlök. Och det är inte så konstigt för den är ju fylld med underbara smaker och härligt matig
3 stora kvisttomater, hackade och pressa ut saften1 halv gurka i små fyrkanter1 gul hackad paprika1 finhackad rödlök1 kvarts finhackad habanero eller likartad pepparfrukt. Balsamvinäger att blötlägga rödlöken i, täck löken och låt stå i 20 min, häll sedan av vinägern. 1 finhackad rödlök
1 rödlök. 2 avokado 1 rödlök 1 burk cocktailtomater. En matig god sallad är alltid gott. Jag gjorde en sallad med bla tonfisk, färskpotatis, avokado, ägg och hericot verts
Dagens snabba lunchtips är tonfisksallad, perfekt och ta med sig ut på picknicken som vi gör idag. Ingredienser Tonfisksallad ca 2 portioner. 0,5 rödlök. 0,5 rödlök
Och idag tror jag allt att det blir Tonfisksallad med mycket och stark pepparrot. Tonfisksallad med pepparrot (ca 4 personer). 1 rödlök, skivad. 1 rödlök, skivad