Den är väldigt enkel att göra och kan antingen ätas som den är eller som tillbehörtill t. bakpotatis. Det var några dagar sen jag skrev sist men nu kommer receptet på min tonfiskröra
Hacka det som ska hackas till röran och blanda ihop allt. ett gäng bakpotatisar. Lägg dem på en plåt och baka dem i ugnen på 200 grader tills de är mjuka
Tonfiskröran som herr M gjorde funkade jättebra att fylla bakpotatisarna med, den lite saltare smaken som kaprisen tillför gör sig riktigt bra med potatisens milda och mjuka smak
Rör ihop till en röra och smaka av med salt och peppar. Servera bakpotatisen med tonfiskröran. Skölj och skrubba bakpotatisarna rena och stick några hål i i dem så de inte spricker
Förbered grönsakerna till fyllningen, hacka i önskad storlek och ställ åt sidan. 2 portioner 2 st bakpotatis Fyllning. Ca 1 dl keso 2 msk smör 1 liten bit paprika 1 liten bit rödlök 0,5 avokado 2 msk majs Salt & svartpeppar Förslag på andra goda fyllningar till bakad potatis Recept på tonfiskröra hittar du HÄR. 2 st bakpotatis
Tonfiskröra med kokt ägg och grönsaker. Om jag ska spekulera i vad det kan bero på så kommer jag fram till att kakor och tårta förra söndagen kan ha en viss inverkan, ärtsoppa, restaurangmat och färdiga rätter likaså
vi åt vanliga lite större potatisar, men finns ju bakpotatisar att köpa. Till och med jag och Linus åt av tonfiskröran som Micke gjorde, trots att vi inte alls gillar tonfisk
Jag brukar nästan alltid äta keso till bakad potatis, men idag gjorde jag en tonfiskröra. Blanda samman alla ingredienser till röran, smaka av med salt och peppar