Strimla kycklingen ganska smått. Salta och fräs den i smör tills den är genomstekt. Rör om och tillsätt matlagningsgrädde, sambal oelek, mangopuré och salt
majonäs, olivolja, vinäger om man vill ha det Blanda ihop ingredienserna och servera till bröd de gör man i latinamerika Chile eller till pasta eller som fyllning i bakadpotatis
Jagblandade ihop tonfisk, lök, majonnäs (rikligt), deladecocktailtomater, dijonsenap, vinäger… Dettaserverarjag på en salladsbädd och ringlar över en god olivollja
Barablanda ihop och ätas direkt, eller som pålägg som mankanförvara under ett pardagar i kylen. Tonfiskröra, lika perfekt till ägg, som till smörgåspålägg
Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Pigall. Rör om tills den är väl blandad. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.