Dela tonfisken i mindre bitar. Lägg paprikaskålarna i en lätt smord eldfast form. Blanda samman risoni med grönsaksfräset, persilja, tonfisk, kapris och oliver
Tonfisken läggs i bitar på tallriken utan att värmas. Spagettin blandas med chilihet citronolja och serveras med frästa grönsaker i form av sugar snaps, paprikastrimlor och hackad gul lök
kyckling, en burk bönor och kanske philadelphia grillad paprika. 3 portioner kokt pasta1 burk tonfisk i vatten1 burk krossade tomater2 dl lättcremefraiche4 msk philadelphia vitlök och örter1 knippe örter (går finfint med frysta)1 röd paprika5 dl kokt broccoliblanda ihop creme fraiche, färskost och örter och ställ åt sidan. 1 burk tonfisk i vatten. 1 röd paprika
Tillsätt paprika, tonfisk, citronskal och -saft, oliver och persilja. 1 st röd paprika. 1 st tonfisk. Koka spagettin enligt anvisningarna på förpackningen