Ta en stor glasskål och täck botten med tomater sen lägger du på skivad lök. Blanda olja, vitlök, vinäger, persilja, paprika,chilisås, örter och kryddor efter egen smak i en skål
Jag brukar doppa en bit frasigt vitt bröd, gärna ett varmt vitlöksbröd, i den goda dressingen. Vi hade några tomater som var väldigt mjuka och började bli övermogna, så jag skivade upp dem och rörde ihop en tomatsallad
Lägg tomaterna på salladen, ringla över oljan och toppa medlök och svartpeppar. Hetta upp olja till 65° i en kastrull (det går bra att göra örtoljan med kall olja men då blir den inte så grön). 1-2 st vitlöksklyftor. 1 dl salladslök, i fina strimlor
Lägg tomaterna på salladen, ringla över oljan och toppa medlök och svartpeppar. Örtolja Hetta upp olja till 65° i en kastrull (det går bra att göra örtoljan med kall olja men då blir den inte så grön). 1-2 st vitlöksklyftor. 1 dl salladslök, i fina strimlor
Lägg fetaosten på toppen, avsluta med dillkronorna och vinet. 1vitlöksklyfta. 1schalottenlök. 1salt och svartpepparFinhacka lök och vitlök, dela ner tomaterna i grova bitar och placera mitt på ett bakplåtspapper, salta och peppra
Arrangera tomat och lök på serveringsfatet. En tomatsallad som dels fungerar som en bufférätt, arrangerad på ett stort fat, men även som förrätt arrangerad på tallrik, såvida den serveras som förrätt rekommenderar jag att man lägger till fetaost
Skiva löken (använd hela löken, även det gröna) och lägg över tomaterna. Såg på Jamie Olivers program häromdagen när han var i Andalusien och blev inspirerad av hans tomatsallad som han gjorde med chorizo i