Bred på tomatsås och strö över ost. 1 st pizzakit med tomatsås. 175 g riven pizzaost. 1100 g gorgonzola. 11 st pizzakit med tomatsås 600 g 75 g riven pizzaost 0. 5 st rödlök 50 g champinjoner 100 g gorgonzola 25 g salami färsk basilika Ugn. 225°Rulla ut pizzadegen. 1Skiva paprika, lök och champinjoner och fördela över pizzan. 1Fördela gorgonzola över pizzan och grädda mitt i ugnen i 15 minuter
Tomatsås. Rökt italienskt späck, gorgonzola och mozzarella. Rör ihop alla ingredienser till tomatsåsen. Bred tomatsåsen på pizzorna, toppa med valfri topping och grädda pizzan i 250° i 10 minuter
Pålägget väljer man ju precis som man vill men vi gillar ost, riven lagrad greve, mozzarella, gorgonzola, hyvlad parmesan, tomatsås, skivade färska champinjoner, skivad röd paprika, grillade oliver och skivad vitlök
Sen är det bara på med tomatsås, mozzarella och valfri mängd tillbehör. Det kom på tal att Klaus hade ett riktigt bra recept på pizzadeg och då ville jag genast laga just det
veckomatsedel #30. Tjabba. Ja, jag vet, man vill ut i solen när det är 22° ute och man är bara inne och pausar med lite vatten från kranen eller lite slappt soffhäng till slötittarserie innan man vill ut igen (alla som inte är *ta vara på det fina vädret*-svenskar räcker upp en hand
Följande ingredienser ska ingå (förutom den sedvanliga tomatsåsen och osten förstås - och nej, jag håller inte på och kräver mozzarellaost, vanlig fulost duger fint)