Tomatpaj med feta recept

SPENAT, FETA OCH TOMATPAJ

SPENAT, FETA OCH TOMATPAJ

Fräs tillsammans med spenaten i olivolja i stekpanna. )Häll av oljan från fetaosten och rör i även den (men släng för all del inte oljan, den kan man ha till salladsdressing eller något annat)
Tomatpaj med feta och basilika

Tomatpaj med feta och basilika

Basilikan passar fint till tomatpajen. Lyktor med ljus ger skön stämning. Dekorera med färsk basilika. fetaost efter behag, cirka 150 - 200 gram. fetaost efter behag, cirka 150 - 200 gram basilika
Broccoli - feta - tomatpaj

Broccoli - feta - tomatpaj

Servera med vitkålssallad och lantbröd. Kavla ut och klä en form, 28 cm diameter med degen och förgrädda i ugnen i 5 minuter. 200 gram fetaost
Feta Sun-dried Tomato Pie

Feta Sun-dried Tomato Pie

Feta Soltorkad Tomatpaj. Det var länge sedan jag lagade något med soltorkad tomat, så nu fick det bli en paj tillsammans medfeta
Fetaost och tomatpaj

Fetaost och tomatpaj

Så idag gjorde jag feta ost paj med tomat, lök och spenat. Servera med en sallad gärna med oliver i. Tärna fetaosten och halvera tomaterna och fördela i pajskalet
Tips på mat till studenten

Tips på mat till studenten

Timjandoftande tomatpaj. fetaost i olja med örter. spetsa med rom eller vodka. Zucchini- och fetaostbröd. Blanda med halverade cocktailtomater, hackade basilika, oliver och fetaostmed olja och örter

STUDENTEN DELUXE

Broccoli/mozzarella/tomatpaj. Ska komma ikapp lite nu de kommande dagarna tänkte jag och bjuda på lite foton från student, avslutningar, kryssning, inspiration i form av Göteborg, mat, trädgård och vette tusan vad jag har förevigat med min kamera

Grekisk tomatpaj med feta

Lägg på fetaosten och oliverna och strö över persiljan. 200 g fetaost. Blanda mjöl och margarin. Tillsätt kesellan och arbeta snabbt till en deg, gärna i en matberedare

Tomatpaj med feta och oliver

Tryck ut degen i en pajform och lägg skivade tomater, fetaost och oliver i pajbottnen. 1 burk fetaost. Blanda till pajdegen, låt den vila svalt

Frozen Cheesecake med sommarens bär

Denna kväll serverade jag små ost- och tomatpajer, sallad på vattenmelon, fetaost och mynta, sallad med hummer, avokado och blodgrape, färsk aprikos och taleggio på tandpetare, blandade oliver och lite kallskuret