Denna nudelsoppa har samma grund (soppbuljong) som TomYam Goong samt kryddas på ett liknande sätt. Om citrongräs används, krossa blaststjälken med kniv och skär i mindre delar
Denna nudelsoppa har samma grund (soppbuljong) som TomYam Goong samt kryddas på ett liknande sätt. Om citrongräs används, krossa blaststjälken med kniv och skär i mindre delar
Middagar Thailändsk röd curry med biff och haricots vertes, röd paprika & vattenkastanjer, basmatiris Spaghetti med räkor i örtkryddad saffranssås TomYam Goong med kokosmjölk Kamben marinerade i söt, salt, stark och syrlig asiatisk marinad  & Som Tam Lasagne Förrätt Tonfisktartar med rom, vaktelägg och ruccolaolja Efterrätt Kolapudding Saffransgalette Fika Lussekatter Spaghetti med räkor i örtkryddad saffranssås – 3 schalottenlökar finhackades och fick fräsas på låg värme i en rejäl klick smör – såsen på resten av musslor i saffran tillsattes, sedan 1-2 deciliter vispgrädde, 2 klunkar vitt vin, lite saft av citron som fick koka upp och redas med cirka en tesked vetemjöl special. Därefter tillsattes en filead stor tomat och 1 näve hackad persilja, en näve hackad gräslök, en kvist dragon och när såsen drogs av plattan skalade räkor från 500 gram räkor