Vi brukar antingen äta denna rätt som tillbehör till teryakilax med rosa sås (se här) eller så blandar vi i lite kokta kikärtor och stekt strimlad halloumi och äter couscousen som en vegetarisk huvudrätt med sweet chilisås och en klick rosa sås
Det går naturligtvis att servera couscousen utan tillbehör eller med bara myntasåsen, men jag tycker att tillbehören gör rätten mer spännande och ger den ett lyft
Och nu måste jag tipsa om ett gott tillbehör, som jag varken har lagat eller som fastnat på bild. Vi stod för Atomic Couscous, spanska köttbollar i starkaste tomatsåsen, och en festpyntad barvagn
Tillred couscousen enligt anvisningar med stoppa i grönsaksbuljongtärning istället för salt. Couscoussallad med fetaostcous cousgrönsaksbuljontärningfärsk spenatavocado+citronsaftrödlökgurka tomatfetaost i oljaKoka cous cousen i vatten och grönsaksbuljong
Tillbehör. Tillred couscous enligt anvisningar på paketet. Tillbehör. Värm haricots verts i lite vatten i en kastrull på spisen och servera till biffar, tzatziki och couscous
Förbered först tillbehör. Förbered COUSCOUSSALLAD. Lägg i couscousen och blanda runt med grönsakerna. couscous med paprika och zucchini med laxen samt salsan med tomat och avokado
Tillbehör. Lammracks som fick marinera i en blandning av harissa och lime, couscous med färsk mynta och torkade aprikoser, tillagat i en buljong med tomat och chili