Tomat, brieost, pesto och rödlök - i ugnen. Idag bjuder jag på en vegetarisk rätt som funkar som hel måltid med lite bröd, som en förrätt eller ett tillbehör till en köttbit
Ett kanontillbehör till de flesta sorters kött, och man behöver inte en massa sås till heller. Här bjuder jag på ett extra lyxigt potatismos med gräddmjölk, smör, äggulor, olivolja OCH brieost
Ugnsgratinerade tomater med brieost och pesto. För idag ska jag försöka få ner lite recept på goda tillbehör till kräftorna, mest för att jag vill ha dem dokumenterade till nästa gång det är dags för kräftor (vilket faktiskt är i morgon)
Med alla dessa tillbehör skulle jag dock vilja påstå att bröd absolut inte behövs. Den smälta brieosten på högrevsburgaren kan vara det godaste som någonsin tillagats i detta kök
Den varma brieosten är ett perfekt tillbehör på ett buffébord bland mycket annat gott. Det här är ett perfekt tillbehör på ett buffébord eller till ostbrickan
Såser, röror och tillbehör,. brieost med nötter,. Lägg brieosten på en plåt med plåtpapper. 1 kg brieost2 dl grovt hackade nötter 1 dl torkad frukt2 msk flytande honungSätt ugnen på 200 grader. 1 kg brieost
Jag kikade igenom bloggarkivet och fann foton på dessa "zucchini- och morotsplättar med basilika och brieost", och trots att min mun vattnades av tanke på dem så orkade jag verkligen inte att ställa mig i köket för att laga dem
Potatissallad med dijon och äppelcider - Ska man vara ärlig så är det ju köttet/kycklingen på buffébordet som alltid är mest intressant, men det är alltid bra att servera minst ett litet kolhydrats-tillbehör också