TIKKA MASALA KYCKLINGGRYTA
catrineyngbro
catrineyngbro

TIKKA MASALA KYCKLINGGRYTA

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Detta behöver du till 4 portioner
  • 500 g kycklingfilé, 1 röd paprika. 1 burk Santa Marias India Tikka Masala Cooking Sauce, 2 tsk matolja, 15 stycken cashewnötter

Beskrivning

    Gör så här:

    Strimla kycklingfilén och fräs den i lite matolja tills den börjar få färg. Kärna ur paprikan och strimla även den, tillsätt den då kycklingen börjar bli färdig för den ska endast mjukna lite men ändå har kvar lite tuggmotstånd. Häll i såsen och låt allt puttra ihop i några minuter. Krossa cashewnötterna lätt och strö över i pannan. Servera gärna grytan till basmatiris, naanbröd och eventuellt raita. Det kan inte bli snabbare och lättare vardagsmat eller vad säger ni?

    PS! Nötterna kan naturligtvis uteslutas vid allergi.

    Viktväktarna

    mittWW Smartpoints BLÅ: 5 smartpoints per portion. Lägg till points för ris eller naanbröd. Utan cashewnötter blir det 4 smartpoints per portion.
    mittWW Smartpoints GRÖN: så har jag räknat ut att detta recept kostar 6 smartpoints, men glöm inte att lägga till smartpoints för ris eller naanbröd. En burk Santa Marias India Tikka Masala Sauce kostar 14 smartpoints.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.