PrintOm Thanksgiving - kalkonroulad sous vide med tranbärssky och friterad risotto. Thanksgiving spenderas nästan uteslutande i sällskap av familj, släkt, vänner och annat löst folk som man hittar på gatan i filmer
Runt Halloween har vi som tradition att hela familjen samlas och så äter vi helstekt kalkon fylld med konjaksäpplen och till efterrätt serveras naturligtvis en amerikansk pumpapaj
Mac & Cheese medkalkonfyllda stora macaroni med cheddar och tryffel. Lokalen som var Nya Carnegiebryggiet i Stockholm hade en härlig atmosfär med en modern och välkomnande känsla
Happy Thanksgiving. Jo, faktum är att det är den största högtiden over there, möjligtvis med undantag för nationaldagen, men likväl större än jul i alla fall
Till min Thanksgiving middag hade jag följande. Helstekt kalkon. Brysselkålen ska vara rensade och halverade när de läggs i pannan och frästes runt en stund ihop med saltet
En riktig, amerikansk thanksgiving dinner har jag tyvärr inte haft möjligheten att testa än, men en kalkonfilé är lite lättare att handskas med än hela fågeln på x antal kilo
Din favorit thanksgivingmat. Men det kan inte heller gå fel med en kopp varm choklad. Tidigare år hade jag absolut svarat kalkon men eftersom jag inte äter kött längre säger jag nog pumpapaj
Eftersom man i USA gärna gröper ur pumpor till grinande ansikten – Jack o’ lantern – faller det sig naturligt att använda det ätbara pumpaköttet i maträtter, kanske främst till kalkonen vid Thanksgiving som infaller efter Halloween