Thailax
emiliasch
emiliasch

Thailax

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 bit purjolök
  • 1/2 paprika
  • 75 g broccoli
  • 150 g laxfile
  • 1,5 dl kokosmjölk
  • 1 tsk röd currypasta
  • 2 krm ingefära
  • 1 tsk fisksås
  • Salt
  • 1 vitlöksklyfta

Beskrivning

    1. Skölj och skär purjolök, paprika och broccolin. Skär laxen i kuber
    2. Koka upp kokosmjölk och currypasta i en gryta och låt sjuda i 1 min under lock
    3. Tillsätt ingefära, fisksås, salt, socker och pressad vitlök. Rör om
    4. Tillsätt purjolök, paprika och broccoli och låt sjuda i 1 min under lock
    5. Lägg ner laxen i grytan och låt alltsammans sjuda på svag värme under lock tills laxen känns fast, ca 5 min

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.