Servera thaigrytan med jasminris. 500 gram kycklingfilé. Börja koka jasminris om du vill ha det till. Skölj, rensa och skär grönsaker samt kyckling i 3x3 cm bitar
Skär kycklingen i bitar. Skär paprikan och löken i bitar. Bryn kycklingen i olja i en wok- eller teflonpanna, kycklingen ska inte bli brun, bara vit hela vägen igenom
En god thaigryta med vad som fanns hemma. 4 portioner ca 400 gram kycklingfile en liten bit purjo 1 msk färsk riven ingefära 2 tsk sambal oelek 2 tsk sweet chilisås 1 burk kokosmjölk ca 100 gram fryst spenat salt, peppar Strimla filen och skiva purjon
Thaigryta med kyckling2 kycklingfiléer1 tsk sesamolja1 tsk rapsolja2 msk chilisås1 msk sweet chilisås1 msk ostronsås2 tsk riven ingefära1-2 vitlöksklyftor1 msk limesaftrivet limeskal från ½ lime3 dl kokosmjölksalt eller fisksåsStrimla filéerna ca 1 cm tjocka och bryn i oljan. / Anki och Håkan 2 kycklingfiléer
1 Kycklingfilé, strimlad. En mustig och god gryta med inspiration från Thaiköket. Går snabbt att göra och att variera i oändlighet beroende på vilka grönsaker som finns hemma
Hon värmde Keldas Spicy Thai-soppa och tillsatte purjolök och kycklingfilé. Toppa med kycklingfilén. Hon värmde Keldas Spicy Thai-soppa och tillsatte purjolök och kycklingfilé