Häll upp jordgubbssåsen på ris àla maltan. Skölj av noggrant i ett durkslag/trådsil med ljummet vatten så det rödaktiga blötläggningsvattnet försvinner
Häll upp jordgubbssåsen på ris àla maltan. Skölj av noggrant i ett durkslag/trådsil med ljummet vatten så det rödaktiga blötläggningsvattnet försvinner
Till dessa burgare använde vi Rhode Islandsåsàla Mimi Kirk, Stark senap och Ketchup. Lägg alla ingredienser för ostbasen i en matberedare och mixa till en krämig konsistens
Blandaalla grönsaker med quornbitarna och häll över kokosmjölken och smula i buljongtärningen. Ingredienser 4 personerRis½ - 1 påse quornbitar½ blomkålshuvud2-3 morötter1 zucchini1 gul lök1 röd eller grön paprika1-2 vitlöksklyftor1 grönsaksbuljongtärning2 burkar kokosmjölkCurrykryddblandningSaltGör så här. gryta, thaimat, blomkål, cocosmjölk, kokosmjölksgryta, currygryta 4 personer
Smaken av röd curry och kokosmjölk är smått oslagbart. Servera med ris och sallad. 4 dl kokosmjölk. 1/2 burk annanasringar, dela skivorna i småbitar. 1 citrongräs eller 2-3 limeblad. 4 dl kokosmjölk. 2-3 limeblad
Ta bort citrongräset och limebladen och släng. Blötlägg bönorna i rikligt med vatten (en del bönor – tre delar vatten) i 8-24 timmar. 4. 4 msk torkade mungbönor. 2 torkade limeblad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.