Tar typ fem minuter på spisen efter att du hackat och förberett allt. Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – Pad Thai
De typ hör ihop på nåt sätt. I Thailand hittar man ”Hoy tod” oftast där det finns Padthai. Det är kanske fel att kalla det för musselpannkaka för oftast serveras de typ sönderhackad och inte som en öppen-pannkaka
Jag är oftast morgonpigg och lägger mig i tid jämt (typ). Har ni ätit pad thai någon gång. Och dessutom datorhelvetet pajade ju igen, det återuppstod för typ en månad sen OCH NU HAR JAG ANLEDNING ATT KÖPA NY
Vi var en sväng på biblioteket i förra veckan och trots att vårt hem är invaderat av kokböcker så råkade jag visst bli stående vid bibliotekets hylla för just denna typ av böcker
När jag har tävlat i USA har vi nästan alltid gått till en av mina favoritrestauranger The Cheesecake Factory och hur mycket gott de än har på menyn (tänk pizza, hambugare, burritos, pasta osv) så beställer jag alltid deras "Thai Lettuce wraps-appetizer"
Det första dygnet efter att vi kommit hem från USA ville jag bara äta knäckebröd med ägg & kaviar + grekisk yoghurt med bär & granola (typ det godaste jag vet till frukost, lunch & middag) men dagen efter kände jag att det var dags för riktig middag i alla fall
Det är liksom kokt pasta, grönsaker jag hade hemma, kikärter och purjo typ. vegansk grönsaksgryta med kikärter, blomkålssoppa med jalapeño & rågchips, pepprig thai & vm-kvalspizza
Min sol försvann typiskt nog. Thailändsk kycklinggryta 4 port. så jag fortsätter väl här och bjuder er på ännu ett recept och hoppas under tiden att solen vågar sig fram igen
Jag gillar verkligen den här typen av snabblagade, enkla, smakrika maträtter. Rör ihop 2 dl turkisk yoghurt, crème fraiche eller avrunnen fil (se här), ca ½ dl thai sweet chilisås, 1 pressad vitlöksklyfta och 1 krm salt i en skål