1 påse Santa Maria tandoorikrydda. 1 påse Santa Maria tandoorikrydda. Tandoori är en mustig kryddblandning och vanlig i det pakistanska och indiska köket, men man kan också hitta den i det afghanska köket
Börja med att skära upp kycklingen och hacka upp chilin (ta bort kärnorna innan) blanda dem sedan i en bunke med curry, tandoorikrydda, citronsaft, salt och peppar
Börja med att skära upp kycklingen och hacka upp chilin (ta bort kärnorna innan) blanda dem sedan i en bunke med curry, tandoorikrydda, citronsaft, salt och peppar
På bilden har jag tagit kyckling som jag stekt i min hemmagjorda, ekologiska tandoorikrydda, tomat, gurka och raw cream cheese och lindat in det i ett salladsblad
Jag steker tunna skivor kycklingfilé i hemmagjord tandoorikrydda och serverar sedan i ett salladsblad tillsammans med grönsaker och en klick raw cream cheese som jag gjort i förväg (eller vanlig cream cheese såklart)
tandoorikrydda. Ibland är jag för lat för att ta lidingöbanan en extra station till ICA och springer istället in på den lite för dyra T-jarlen på vägen ner till tunnelbanan efter jobbet, och tur är väl det
Tandoorikryddad laxfilé som läggs på naanbröd och så en chilihet gurkyoghurt till. Gokväll. Puh, pustar ut efter en av dessa vardagskvällar med skjuts och hämtning av barn till olika aktiviteter
Krydda med peppar och tandoorikrydda. 1 krm Tandoorikrydda. Skär upp baconet och purjolöken i strimlor. Putsa fläskfilén och skär den i skivor, ca 1 cm