Dessa smakrika kycklingspett går att grilla både på utegrillen och i ugnen. Ingredienser Recept för 4 personer 400 g kycklingfilé1,5 1,5 msk tandoori kryddpasta2 2 msk naturell yoghurt eller [. 1,5 1,5 msk tandoori. 2 2 msk naturell yoghurt
Gör marinaden genom att blanda yoghurt, tandooripasta, citronsaft och koriander i en skål. Häll yoghurtmarinaden över kycklingbitarna och blanda så att de täcks ordentligt av marinaden
Blanda kryddpasta och yoghurt och vänd kycklingbitarna i kryddblandningen. Trä upp kycklingen på spetten och grilla dem tills kycklingen är genomstekt, det tar 510 minuter beroende på hur stora kycklingbitarna är. 1 ½ msk tandoori kryddpasta. 2 msk naturell yoghurt eller matyoghurt
Trä upp dem på spett och grilla på svag värme tills spetten får färg runt om. Lägg spetten i blöt i 30 minuter. 16 träspett. 1 dl yoghurt. 2 msk tandoori masala