Fräs på i het stekpanna med smör. Servera med tagliatelle. Sköna söndag idag. Solen har varit framme men blåsten ute är verkligen iskall så jag har hållit mig inomhus med tända ljus och lite kökspyssel idag
Hetta upp en stekpanna med smör och lägg i champinjonerna. Ikväll gjorde jag då en ÖRTIG middag med tagliatelle, champinjonsås med franska örter, balsamvinäger, créme fraiche och citron
Fräs champinjoner och squash i bitar i en gryta med smör, ca 3 minuter. 140 g tagliatelle. 1 msk smör. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen
Krämig sås av grädde och smör och en massa smakrik parmesan. Istället blev det tagliatelle Alfredo till de vuxna och tagliatelle med några fläskfiléleftovers till kidsen
Smör. Koka ner vinet & musselspadet i någon minut & slå sedan på grädde & en msk smör. Egen pasta, inte speciellt svårt, men det tar lite tid att lära sig
3 portioner ½ fläskfilé 6-8 champinjoner 2,5 dl matlagningsgrädde ½ svampbuljong peppar torkad basilika Ta bort hinnor och sånt från fläskfilén, skiva och bryn i smör
Stek dem hela i smör. Smör25 st små champinjoner250 g stekfläsk1 vitlöksklyfta2 burkar Giovanni Rana Sugo Fresco con Funghi Porcini (Karljohanssvampsås á 180 g)1,5 dl vispgrädde1 msk oxfond1 paket sockerärtor (150 g)500 g tagliatelleSvartpepparRensa svampen
Här har jag fräst svamp och lök i färdigköpt aromsmör Café de Paris som sen tillsammans med körsbärstomater blandas med kokt tagliatelle, grädde och så riven västerbottenost på toppen innan det gratineras
500 g Färsk tagliatelle. 160 g Smör. 1Salt & pepparHetta upp smöret i en stor stekpanna eller gjutjärnsgryta, fräs försiktigt pancettan, löken, moroten och sellerin i ca 10 min