Lägg i kräftstjärtarna och blanda såsen med avrunnen pasta. 170 g kräftstjärtar. tagliatelle 150 g champinjoner 1 st vitlöksklyfta 0. 5 g saffran 1 msk smör 2 dl crème fraîche 1 dl mjölk 200 g färskost 2 msk hummerfond 10 st små tomater 1 tsk sambal oelek 170 g kräftstjärtar 2 msk hackad persilja
Servera medtagliatelle och sallad. Hacka skinkan och låt den fräsa med en stund. Precis innan serveringen tillsätts de avrunna kräftstjärtarna och hackad persilja
På medkräftstjärtar, bea och persiljevitlökssmör. Risotto med sparris, räkor och hummer. Låt kräftstjärtarna rinna av, fördela dem jämnt över fisken och häll till sist över såsen
Häll av spadet från kräftstjärtarna, spara lite för att eventuellt smaksätta såsen med. Lägg ner kräftstjärtarna i såsen och låt dom bli varma, men inte koka, precis innan servering och bjud till nykokt pasta