Riv osten och gör eventuellt egna tillbehör som guacamole och salsa. Servera köttfärsen varm och låt var och en göra sin egen tacos toppad med valfria tillbehör
Melonsalsa. Krydda med salt, peppar, paprika och chilipulver. Skär melon och gurka i små bitar. Något som de flesta äter och gillar, gammal som ung, är tacos,
Salsa valfri styrka (jag använder alltid hot). En bit gurka. Då vi inte hade någon köttfärs hemma idag, men vi hade kyckling, så fick det bli tacos på kyckling istället
Servera köttfärs och grönsaker i ostskålarna medsalsa, gräddfil och guacamole till. Tomatsalsa. Ta ut ur ugnen och lägg omedelbart över skålar så att de får forma till sig
Tacoskal, salsa, gräddfil, guacamole, sallad, majs, hackad lök, tärnad gurka och riven ost. Fräs kycklingfärsen i lite olja på medelvärme i ca 5-7 minuter
Man tar det man har hemma, hackar upp och äter med en god salsa och några nachochips. Salsa . Servera kycklingröran med grönsaker, fetaost och nachochips
lime, rödlök, gul paprika, majs, gurka, isbergsallad, körsbärstomater, chunky salsa,. Tillbehör som jag hade var ranchdip som jag blandade med gräddfil, het tacosås,
Denna tacogratäng är riktigt mumsig, med ett lager av creme fraiche och philadelphiaost – perfekt för er som älskar att ha creme fraiche till tacosen (det är ju så gott)
Det bästa medtacos är att man kan äta vad och på vilket sätt man vill. Tacos gillar vi alla och en smidig tacogratäng går snabbt att laga, framför allt om man har köttfärsrester över från fredagens tacokväll