Crispy avocadotacos – jag vet inte varifrån receptet kommer. När N och jag var på Pincho i förra veckan så åt vi avokadotacos med just friterad avokado
Mosa avocado och blanda med en pressad vitlöksklyfta, citronsaft och smaka av med kryddor. Servera tacosen med guacamole, riven ost, färsk koriander, gräddfil, salsasås och mjuka tortillabröd eller tacoskal
Det blev ganska mycket chili con carne över så vi gjorde tacos av resterna med en god Guacamole (avocado, salt, vitlök, gräddfil, chiliflakes) och PineappleSalsa som är så sjukt god
Halvera avocadon och tar ur kärnan. ) blir det tacos i afton. Hursomhelst ska det bli lyxtacos med oxfilé, picklad rödlök, guacamole och lite annat krafs
Servera med skivad avocado och limeklyftor att pressa över fisken. 3 avocado. 3 avocado. Hade mina resekompisar från fjolårets roadtrip i sydöstra USA över på middag ikväll
Då blir det tärnad avocado med lite limesaft i skalen istället. av MosternSom barnfamilj är det väl nästintill obligatoriskt att äta tacos på fredagarna
Mosa avocadosarna med gaffel och smaka av med citronsaft och kryddorna. Tacos brukar vara en stående fredagsrätt hos många familjer, i alla fall hos oss vill barnen ofta ha det till helgen