Här är den i alla fall, väldigt god, ganska stark och vitlöksmakande chunky tacosås. Du kan naturligtvis variera, typ ha i ananas för tropical tacosås, lite paprika för krisphet eller örter för en mer, ja örtig tacosås
Dumt att slänga tänkte jag och ökade på mängden tacosås och philadelphiaost i det här receptet. Du skulle även kunna göra buljong av saft som blir över sedan
Häll på tacosåsen, stäng av värmen och lått det puttra ihop. Vispa ut vetemjöl i lite kallt vatten, häll det i buljongen och låt småkoka i 2 minuter under omrörning. 1 burk tacosås
Tacokryddad köttfärs, ananas, majs, tomat, tacosås, banan,. Potatismos gör man enkelt av mjölig potatis som man mosar och sen kan man späda med ris-/havredryck/havregrädde/kokosmjölk eller buljong till lagom konsistens och lite mjölk- & sojafritt margarin eller olja & kryddor
Jag hade tacosås med två olika chilistyrkor (färdigköpta), cheddarsås (som ni enkelt kan göra själva), vitlökssås (matyoghurt, vitlök, salt & peppar) samt guacamole
Servera med tortillabröd, tacosås och yoghurt. Tacosås. Tillsätt buljongen och koka under lock ca 5 minuter eller tills potatisen är klar. 2 dl grönsaksbuljong
Röd curry, tacosås, ajvar, söt stark senap, svarta oliver, tabasco, citronjuice. Bredvid spisen har vi olika oljor, olika sorters vinäger, buljong, kryddor, agavesirap, och lite fler äpplen