Tillsätt bönor och tacosås. Lite tacochips, lite isbergssallad och bönor. 400 g nötfärs1 gul lök1 burk tacosås (à 400 g)1 burk vita bönor i tomatsås (à 400 g)1,5 dl riven ostsalt1/2 påse tacochips (à ca 100 g)2 dl gräddfilisbergssallad till serveringSätt ugnen på 200 grader. 1 burk tacosås. 1 burk vita bönor i tomatsås
Tillsätt tacosås, krossade tomater och chiliflakes och låt puttra en stund tills det kokat samman. Brukar inte ha svarta bönor i min matlagning speciellt ofta, men de gånger vi besökt Taco bell i USA så ser man att svarta bönor är mer än vanligt förekommande i deras meny
tacosås. Svarta bönor och butternut är en favoritkombination hemma hos oss som det är och mexikanskt är aldrig fel, så det är inte undra på att denna rätt gick hem hos alla
Om du använder konserverade bönor så häll av dem i ett durkslag, skölj av dem under rinnande kallt vatten och låt dem rinna av ordentligt innan de används
Häll på tacosåsen och bönorna och låt det bli varmt. Men det blev så mycket kyckling över från gårdagens middag att det fick bli en kombo, lite kyckling och mycket bönor
Servera pajen med tex Nachocips/strips, tacosås, cocktailtomater, majs, isbergsallad och rädisor och varför inte lite hemmagjord Guacamole eller med lite böndipp