Vegetarisk tacopaj. 50g kvarg. Sätt ugnen på 200° – Mixa samman havregryn, fiberhusk, pofiber, salt och vatten – Låt svälla i 5 min – Kleta ut i en ugnsform och sätt in i ugnen i 10-20 min – Koka färsen och blomkålen i 5 min och häll av vattnet – Fräs vitlök, lök, paprikapulver, spiskummin och koriander i olja – Häll ner färs/blomkål och rör om – Blanda ihop keso och kvarg – Ta ut pajskalet och fyll med blomkål/färs och toppa med kvarg/keso, sprinkla lite paprikapulver på toppen om du vill – Sätt in i ugnen på 275° och grädda i 20-30 min (valfritt på grilleffekt) tills kvarg/keson satt sig/smält – Klart. 50g kvarg
Blanda samman mjöl, kvarg och olja. Tacopaj (ca 8 personer). 1 dl kesella/kvarg. 1 dl kesella/kvarg. . Denna smaskiga paj har jag länge tänkt göra ett eget recept på, och idag blev det äntligen av till middag
Blanda mjöl med kvarg och margarin. Skallen har inte riktigt hängt med denna vecka och jag har totalt glömt bort att lägga upp det utlovade receptet på Tacopajen jag gjorde i tisdags
Tillsätt kvargen lite i taget och rör runt. Tacopaj. tacopaj. ÅHhh tacopaj, dis beautiful konstruktionze av tacos + paj och liksom tacos är gott, paj är godare together dis is magic
Rör sedan ihop kvarg och keso. Tacopaj. Häll tacofärsröran i det färdiggräddade pajskalet och toppa med kvarg- och kesoröran, man kan även strö över paprikapulver och tomat- och paprikaskivor är även god topping
Igår gjorde jag min första tacopaj ever. 1 dl kvarg. 1 dl kvarg. Som sagt kämpar jag ju med att hålla efter matlådor och att komma på saker jag kan laga som är enkla, billiga och så vidare inför mitt liv som fattig student
Blanda mjölen, kvargen, margarinet och ungefär en tesked salt i en matberedare. 250 g kvarg. Kavla ut degen och klä en stor pajform, eller eventuellt två små
Blanda smöret och kvargen. Tacopaj är absolut en av mina favorit pajer. 125g kvarg. 125g kvarg. Denna paj har ett super gott pajbotten och köttfärsen är smaksatt med tacokryddor och ananas
50g kvarg. Sätt ugnen på 200° – Mixa gryn, vatten, pofiber, fiberhusk och salt – Låt svälla i 5 min – Sätt in i ugnen i 15 min – Föväll färsen och häll av vattnet – Krydda rikligt, det ska bli starkt – Blanda ut kvargen med lite vatten – Ta ut pajskalet och fyll med tacofärsen – Toppa med kvargen – Strö slutligen över någon nypa fiberhusk och paprikapulver – Sätt in i ugnen i 20 min – Klart 1 dl havregryn. 50g kvarg