Tacopaj kvarg recept

Tacopaj

Tacopaj

Tillsätt kvarg och vatten. använd laktosfritt matfett och laktosfri kvarg. ersätt crème fraiche och kvarg med  imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), byt till mjölkproteinfri ost, använd mjölkproteinfritt matfett
Tacopaj

Tacopaj

4 Deg 3 dl vetemjöl 50 g smör eller margarin 1 dl kvarg (10 %) 3 msk kallt vatten Fyllning 500 g nötfärs 1 msk smör eller margarin 2 tsk tacokrydda 1 dl vatten 2 dl crème fraiche (paprika, chili) 250 g körsbärstomater 2 - 2 1/2 dl riven ost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5
Tacopaj med kyckling

Tacopaj med kyckling

I fredags åt vi tacopaj. Inte en sån vanlig tacopaj som Johan brukar göra. Nä, denna gången blev det tacopaj med kyckling

Nyttig tacopaj – vegetarisk

Vegetarisk tacopaj. 50g kvarg. Sätt ugnen på 200° – Mixa samman havregryn, fiberhusk, pofiber, salt och vatten – Låt svälla i 5 min – Kleta ut i en ugnsform och sätt in i ugnen i 10-20 min – Koka färsen och blomkålen i 5 min och häll av vattnet – Fräs vitlök, lök, paprikapulver, spiskummin och koriander i olja – Häll ner färs/blomkål och rör om – Blanda ihop keso och kvarg – Ta ut pajskalet och fyll med blomkål/färs och toppa med kvarg/keso, sprinkla lite paprikapulver på toppen om du vill – Sätt in i ugnen på 275° och grädda i 20-30 min (valfritt på grilleffekt) tills kvarg/keson satt sig/smält – Klart. 50g kvarg
Recept: Tacopaj

Recept: Tacopaj

Blanda samman mjöl, kvarg och olja. Tacopaj (ca 8 personer). 1 dl kesella/kvarg. 1 dl kesella/kvarg.  . Denna smaskiga paj har jag länge tänkt göra ett eget recept på, och idag blev det äntligen av till middag
Nyttigare tacopaj

Nyttigare tacopaj

Hade inte så höga förväntningar så blev positivt överraskad, smakar i princip som en "vanlig" men kanske lite syrligare pga kvargen
Tacopaj

Tacopaj

Blanda mjöl med kvarg och margarin. Skallen har inte riktigt hängt med denna vecka och jag har totalt glömt bort att lägga upp det utlovade receptet på Tacopajen jag gjorde i tisdags
Tacopaj

Tacopaj

I fredags gjorde jag en tacopaj som Erik utsåg till den godaste pajen jag gjort, därför kände jag att jag borde dela med mig av receptet
Tacopaj!

Tacopaj!

Tillsätt kvargen lite i taget och rör runt. Tacopaj. tacopaj. ÅHhh tacopaj, dis beautiful konstruktionze av tacos + paj och liksom tacos är gott, paj är godare together dis is magic

Glutenfri, proteinrik tacopaj

Skär upp tomaterna och blanda dem keso, kvarg, tacosås och kryddor. Tacopaj. Servera sedan tacopajen med sallad och guacamole

Recept: Proteinrik tacopaj

Rör sedan ihop kvarg och keso. Tacopaj. Häll tacofärsröran i det färdiggräddade pajskalet och toppa med kvarg- och kesoröran, man kan även strö över paprikapulver och tomat- och paprikaskivor är även god topping
Min första tacopaj

Min första tacopaj

Igår gjorde jag min första tacopaj ever. 1 dl kvarg. 1 dl kvarg. Som sagt kämpar jag ju med att hålla efter matlådor och att komma på saker jag kan laga som är enkla, billiga och så vidare inför mitt liv som fattig student
Tacokryddad köttfärspaj

Tacokryddad köttfärspaj

1 dl vetemjöl 2 dl grahamsmjöl 0,75 dl flytande margarin 1 dl kvarg 10 %. Pajdeg. 1 dl vetemjöl 2 dl grahamsmjöl 0,75 dl flytande margarin 1 dl kvarg 10 %
Fajitapaj

Fajitapaj

Blanda mjölen, kvargen, margarinet och ungefär en tesked salt i en matberedare. 250 g kvarg. Kavla ut degen och klä en stor pajform, eller eventuellt två små
Kryddig tacopaj

Kryddig tacopaj

Blanda smöret och kvargen. Tacopaj är absolut en av mina favorit pajer. 125g kvarg. 125g kvarg. Denna paj har ett super gott pajbotten och köttfärsen är smaksatt med tacokryddor och ananas

Nyttig tacopaj

50g kvarg. Sätt ugnen på 200° – Mixa gryn, vatten, pofiber, fiberhusk och salt – Låt svälla i 5 min – Sätt in i ugnen i 15 min – Föväll färsen och häll av vattnet – Krydda rikligt, det ska bli starkt – Blanda ut kvargen med lite vatten – Ta ut pajskalet och fyll med tacofärsen – Toppa med kvargen – Strö slutligen över någon nypa fiberhusk och paprikapulver – Sätt in i ugnen i 20 min – Klart 1 dl havregryn. 50g kvarg
Tacopaj

Tacopaj

Vispa ihop kvarg och ägg, krydda med lite salt och chilikrydda. Därför slog jag till på en tacopaj idag