Någon mer än jag som ÄLSKAR frukost. För mig är det nog det bästa målet på dagen, jag skulle nog kunna leva på frukostmat resten av mitt liv (om man bortser från pepparlaxen från Wahlströms fiskbutik i Utvalnäs som jag berättat om tidigare)
Hej på er. Hoppas ni haft en bra helg hittills. Själv var jag i Linköping igår och var med på en fitnessworkshop, arrangerad av bla Helene Ahlson och Petra Kardell, och Add Ice cream vad en av sponsorerna
Kvällens middag blev en tacopaj. Egentligen är det pajskalet jag vill att ni ska få ta del av, ett av mina bästa tips, men ni får ett vegan tacopajsinnehåll på köpet liksom
Semlan, denna klassiker som de börjar sälja redan i november nuförtiden. Jag har egentligen aldrig varit speciellt förtjust i semlor, tycker de mest är torra och stabbiga och jag tror aldrig jag ätit upp en hel semla i hela mitt liv
Proteinrikt pizzafyll. Så gjorde jag. Först blandar jag alla ingredienserna till pizzabotten till en lagom konsistens (inte för rinnig bara) och fördelar hackad chili i ena hälften och persilja i andra hälften av smeten
Glutenfri, proteinrik, söt och kryddig limpa. 6 augusti 2015, 23. 04. Experimenterade lite här hemma, har precis köpt en fibersirap som är gjord av en växtfiber som heter isomalto-oligosackarid (IMO)
Supergod, krämig, fyllig och mäktig pasta 4 personer300-400 gram grön bönpasta2 stora skivade gula lökar 6 st pressad vitlöksklyftor50 g torkad Karl Johansvamp50 g torkad kantareller3 st hackad tomater1 msk tamari4 dl havregräddeSvartpeppar2 msk hackad persiljaRostade cashewnötterSätt på pastavatten och blötlägg svampen
Jag stötte på ett proteinbröd på Linns blogg (här) och blev bara otroligt inspirerad av det till att göra en egen variant av det, nämligen proteinrik och glutenfri foccacia
Knapriga proteinrika mandelkex med färsk rosmarin. Dessa kex är rätt så snabblagede och nyttiga – och bjuder förstås på en knaprig, örtig, proteinrik, glutenfri - och inte minst GOD smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.