Fortsätt med ett lager crème fraîche och sist ett lager med riven ost. 150 g lagrad ost, riven. Pajfyllning 500 g nötfärs 1 påse tacokrydda 1 lime, skal och saft 1 chili 1 kruka färsk koriander 1 gul lök 1 kvisttomat 4 dl crème fraîche 150 g lagrad ost, riven
Bred över crème fraichen och toppa med riven ost. Grädda pajen i ugnen i ca 20 minuter eller tills osten fått fin färg. 150 g ost, riven. 1 pajdeg 500 g köttfärs 1 gul lök 1 förp tacokrydda 1 paprika ca 150 g majs 2 dl crème fraîche 150 g ost, riven
Stek köttfärsen i stekpannan, tillsätt tacokrydda + vatten och crème fraichen. Skiva tomater och lägg över hela fyllningen och till sist rätt så mycket ost
Blanda ihop cremefraiche med riven ost och klicka ut över tomaterna. Pajfyllning och topping1 gul lök600 g nötfärs1-2 tacokryddpåsar (beroende på hur kryddigt man vill ha det)0,5 pkt krossade tomater3 st tomater2,5 dl cremefraiche2 dl riven ostFinhacka löken, stek den mjuk. Kall kryddig sås2,5 dl cremefraiche3 msk majonnäs1,5 tsk italiensk salladskrydda0,5 tsk paprikapulver1 pressad vitlökCayannepepparBlanda samman alla ingredienser till en kall sås, smaka av och ställ kallt i kylen. 2,5 dl cremefraiche. 2 dl riven ost. 2,5 dl cremefraiche
Blanda osten med crème fraiche och klicka på köttfärsen. Dock kanske jag tycker tacopaj kan vara fel ord, då den mer är som en gratäng men gjord i en pajform
Blanda ihop cremefraiche med majonäs och bred över tomaterna och feferonin. Strö över osten. Krämig tacopaj med massa god fyllning precis som det ska vara när det är helg
Blanda ihop cremefraiche och philadelphiaost och bred över köttfärsen. 2 gula lökar800 g köttfärs2 pkt tacokrydda1 stor brk tacosås1 påse riven ost300 g philadephiaost4 dl lätt cremefraiche2 tomater1 paprika1 liten brk majs1 purjolökMixa ihop pajdegen och tryck ut i en större ugnsfast form
Blanda Créme fraiche, Philadelphiaost och riven ost. Riven ost. I ugnen 10-15 min till osten fått fin färg. 1 burk Créme fraiche light. 200 g Philadelphiaost light
Blanda cremefraiche och majonnäs. riven ost, ex-vis Kvibille cheddar. Idag ställdes grillen åt sidan, regn-sol-regn-sol om vartannat… Valet blev istället denna goda och enkla tacopaj, där pajdegen inte behöver förgräddas