Inte i vårt, ska tilläggas, av två anledningar. Här är en lite roligare variant på den vanliga tacosen – en tacogratäng där tacofärsen får krypa in i en form och mysa under ett täcke med crème fraiche, tomat, jalapeños och ost
Blanda ägg och mjölk och häll över gratängen. 3 ägg. Stek lök och vitlök mjukt i smör i en stekpanna, lägg efter en stund i fänkålen och fortsätt steka 2-3 min. 3 ägg 2 dl mjölk
Det är det enda köpebrödet som jag hittills har hittat som är naturligt glutenfritt och som samtidigt inte innehåller mjölk, ägg, soja, baljväxter, baljväxttillsatser eller konserveringsmedel
Blanda riven ost, keso och ägg i en bunke. 1 ägg. 1 ägg. Denna variant på gratäng har blivit en favorit. Den går att variera på alla möjliga sätt, göra på quornfärs, linser, bönor, kyckling och så vidare
tacopaj med köttfärs och osttopping, här uppe ser du en vegetarisk tacopaj med tortillabröd och så har vi den gamla favoriten tacogratäng med färskoströra
tacopaj med köttfärs och osttopping, här uppe ser du en vegetarisk tacopaj med tortillabröd och så har vi den gamla favoriten tacogratäng med färskoströra
Jag hade stekt både vanlig tacokryddad köttfärs samt gjort Malins heta tacogratäng med bland annat aubergine och squash i (ett mycket gott tacoalternativ)