Skala, dela och skiva rödlöken mycket tunt. Skölj och torka av myntan och persiljan. 1 liten rödlök. 7 dl finstrimlad vitkål 1 liten morot 1 liten rödlök 1 dl creme fresh 1/2 dl majonäs 1 tsk fransk senap 1 tsk socker 1/2 tsk salt 1 krm grovmald svartpeppar Gör såhär. 3 dl finkornig bulgur 2 stora knippor slätbladig persilja 1/4 knippa färsk mynta 1 sto tomat 6 msk citronsaft 4 msk olivolja salt och peppar Garnering. 1 liten rödlök
Skölj och torka av myntan och persiljan. Skölj och torka av myntan och persiljan. 2 stora knippor slätbladig persilja. 7 dl finstrimlad vitkål 1 liten morot 1 liten rödlök 1 dl creme fresh 1/2 dl majonäs 1 tsk fransk senap 1 tsk socker 1/2 tsk salt 1 krm grovmald svartpeppar Gör såhär. 3 dl finkornig bulgur 2 stora knippor slätbladig persilja 1/4 knippa färsk mynta 1 sto tomat 6 msk citronsaft 4 msk olivolja salt och peppar Garnering. 2 stora knippor slätbladig persilja
färsk persilja. Blanda samman finhackad persilja och dill. ev finhackad persilja. fryst persilja. Vispa samman ägg, mjölk, salt, peppar och lite fryst persilja och häll det över