Svampsoppa. Ugnsbakad blomkål med svampsås och fetatofu – Följ receptet i länken, men byt ut sabayonnesåsen mot en gräddsås och fetaosten mot den här tofun
Svampsoppa. Ugnsbakad blomkål med svampsås och fetatofu – Följ receptet i länken, men byt ut sabayonnesåsen mot en gräddsås och fetaosten mot den här tofun
Soppa, svampsoppa. Kyckling i fetaostsås. Med löksås, fyllda med fetaost eller ädelost. Efter önskemål från bloggläsaren Åsa så har jag nu gått igenom våra senaste veckomat-planeringar och lägger ut en lista på våra favoriter
Hej. Hoppas allt är fint med er. Här är det väldigt full rulle. Vi har precis släppt nyheten om vår restaurang i Almedalen, vi jobbar för fulla muggar med att planera inför sommarens events och höstens olika utbildningar mot offentlig sektor och en massa andra spännande projekt
Svampsoppa. 0,5 paket torkad fetaost (150 gr). 0,5 paket torkad fetaost (150 gr). Vill varna känsliga magar för att recepten inte är testade, rapporten om vad som funkar bra och är gott kommer efter semestern
Dagen efter var det en svampsoppa med rotsaker som fick sällskap av samma typ av muffins. "originalreceptet" 1 rödlök1 röd paprika100 g färsk paprika50 g smör eller olja6 dl vetemjöl (eller ännu hellre speltvete)2 tsk bakpulver1 tsk salt (jag använder örtsalt)4 ägg2 dl cremé fraiche150 g fetaost Sätt ugnen på 200 grader