Svampsoppa med bacontopp och smördegslängd
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 300 g färska champinjoner
  • 1 msk vetemjöl
  • 10 dl vatten
  • 2 hönsbuljongtärningar
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk kinesisk soja
  • salt, peppar
  • 1 paket tärnad bacon
  • solrosskott
  •  
  • Det här behövs för ca 8 bitar
  • 1 rulle djupfryst smördeg à 24x25 cm
  • 1/2 paket djupfryst bladspenat
  • 1 schalottenlök
  • 50 g fetaost i tärningar
  • 125 g kesella
  • 1 msk fransk senap
  • 1/2 vitlöksklyfta
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 krm peppar
  • uppvispat ägg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.