Sätt ugnen på 200°. Rör ihop ägg och mjölk i en bunke, tillsätt osten, salta och peppra. Häll smeten i en ugnssäker form och grädda i mitten av ugnen 15-20 min
Fick det här receptet av en facebookvän, som jag för övrigt träffade under shoppingturen i Luleå. Det kommer inga exakta mått eftersom jag freebasade och gjorde en variant utan vin och svamp, en vegetarisk variant och en med alla ingredienserna nedan
Skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och ånga av potatisen väl. Pressa den och låt kallna eller använd gammal kokt kall potatis
Igår gjorde Fredrik pastadeg och senare gjorde jag ravioli med svampfyllning till oss. Svampfyllning . Fördela svampfyllningen på halva delen av plattan
Relaterade Ravioli med svampfyllning, vitvinssås och rostade pinjenötter. 2 pkt färsk ravioli med svampfyllning. 4 personer 2 pkt färsk ravioli med svampfyllning