stekt kotlett, surkål, 4 msk choronsås, americano med 2 msk grädde. 100 rökt ost, 100 g chorizo, 125 g körsbärstomater, avokado. 150 g korv, 100 g surkål och sidfläsk, grönt te. 150 g korv, 100 g surkål och sidfläsk. surkål, bacon, americano, grädde, tre chokladrutot (90 % kakaohalt). stekt kotlett, surkål, 4 msk choronsås, americano med 2 msk grädde. 100 rökt ost, 100 g chorizo, 125 g körsbärstomater, avokado. 150 g korv, 100 g surkål och sidfläsk, grönt te
Annars är det gott med surkål, inlagd rödlök och andra grönsaker. Svinfjälster är ju litet tåligare och passar oftast till litet tjockare korvar som chorizo och salsiccia
Eller om du – liksom jag – har en släng av surkålsfäbless, testa då korv med surkål. Sedan kan det vara en argentinsk chorizo som säljs i baguette ute på stan eller en italiensk salsiccia med fänkålskrydda som man stolt bär hem från affären och lägger i stekpannan
Lägg kålet i en gryta & koka, det går bra att blanda surkål & vitkål 50-50, koka isåfall vitkålen i en egen kastrull tills den är halv-mjuk, blanda sedan ihop. 1 kg surkål eller strimlad vitkål. 3 korvar tex kielbaska eller chorizo
Tillsammans med en bra senap och surkål i ett gott bröd får du ut det mesta och bästa ur denna korv. Korven rankas just nu som en av korvtestets toppkorvar tillsammans med Field Roasts Mexican Chipotle och Vegyness Chorizo och Merguez