Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Skiva kasslerna och lägg i en form. Häll såsen över kasslerna. Idag låg en 1,2 kilo tung kasslerbit i kylen och skrek – så det blev en form med ugnsgratinerad kassler tillsammans med svamp, lök och bacon i en sås av bland annat vitt vin (matlagningsvin här) och grädde. 1,2 kilo kassler. 1,2 kilo kassler
Skär kassler i strimlor, fräs lätt samman med lök, purjo och chili. 250 g kassler. 1 strimlad mindre purjolök. 250 g kassler. 1 strimlad mindre purjolök
Finstrimla purjolök och kassler. Toppa med purjolöken och kasslern. Skär färsk chili i smala strimlor och hacka salladslök och garnera på Kasslern med ananas och servera
Lägg strimlad sallad och bitar av tomat, gurka och apelsin runtom. Skiva kasslern ganska tunt. Lägg kasslern i stor form varvat med purjolöksstrimlorna